24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοίκεια επίθεση Τσαβούσογλου και νέες απειλές στην Αθήνα μετά την παγίδα Στόλτενμπεργκ [video]

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάνει δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής, σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ. Photo via video Twitter, @PresserWatch·

Στην χθεσινή παρέμβαση του ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ σχετικά με τη συμφωνία για διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αναφέρεται το μεσημέρι της Παρασκευής σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα, ο κ. Τσαβούσογλου δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα για ψεύδη, λέγοντας πως “Η Ελλάδα έχει δείξει για άλλη μια φορά ότι δεν είναι υπέρ του διαλόγου (με ψέματα για τη διαμεσολάβηση του ΝΑΤΟ).” “Η Ελλάδα αρνήθηκε τον διάλογο στο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ. Είναι η ίδια η Ελλάδα που ψεύδεται.”
Έχοντας ως “στήριγμα” την απαράδεκτη στάση του ΓΓ του ΝΑΤΟ, ο θρασύς Τσαβούσογλου απείλησε και πάλι την Αθήνα και παρέμεινε σταθερός στην αδιάλλακτη στάση του λέγοντας πως “Εάν η Ελλάδα μας περιμένει να παραιτηθούμε από τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και να αποδεχτούμε τους όρους της, θα απογοητευτεί.